El nostre projecte d’innovació al «Levante»

El nostre projecte d’innovació al «Levante»

El diari valencià publica “Contribueix per rebre” com exemple de pedagogia innovadora

El dia 28 de febrer de 2018, al suplement aula del diari Levante es publica un article donant a conèixer el projecte “Contribueix per rebre” que ha sigut elegit per la Conselleria d’Educació com a projecte d’investigació i innovació del col.legi Pureza de Maria-Grao en el curs actual.

Les professores Esperanza Blay i Maite Regalado són les responsables de conduir els alumnes de 1r Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials, que cursen les matèries d’Economia, Llatí, Grec i Valencià.

Els alumnes investigaran el sistema tributari de les antigues societats grega i romana, i els compararan amb l’actual mitjançant la metodologia del treball cooperatiu. Les conclusions les transmetran als alumnes del nostre centre de 1r ESO fins a 2n Batxillerat, i també les famílies i l’entorn del centre rebrà informació. El projecte serà desenvolupat en valencià.

Els alumnes són consumidors, estalviadors, contribuents, usuaris de bens i serveis públics i en el futur seran treballadors, productors i electors. La finalitat del projecte és conscienciar les famílies i els alumnes de la importància de complir amb les obligacions fiscals per aconseguir una societat més igualitària, garantint la igualtat d’oportunitats, mitjançant un conjunt de bens i serveis públics de qualitat.

Existeix, actualment, una situació de desencant per part dels ciutadans que han perdut la confiança en el Sistema Tributari vigent degut als últims esdeveniments en la vida política, social, econòmica i judicial, és el moment de transmetre seguretat i conscienciar que l’existència d’una millor societat depèn de la nostra contribució.

Al següent enllaç torbareu el article
http://www.levante-emv.com/aula

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.