Conselleria d´Educació i la innovació educativa

Conselleria d´Educació i la innovació educativa

El projecte «Contribueix per rebre», de les professores Esperanza Blay i Maite Regalado, s’ha presentat a la convocatòria de 30 de maig de la Conselleria d’Educació i ha sigut elegit com a projecte d’innovació educativa 2017-2018 del col.legi Pureza de María-Grao.

Els alumnes investigaran sobre els sistemes econòmics de l’antiga Grècia i Roma i els compararan amb el sistema actual.Treballaran com es reparteixen els diners que invertim en les diferents institucions públiques i com la nostra contribució és necessària per l’equilibri de la societat, afavorint així a conductes contràries a les activitats defraudadores. Els alumnes interioritzaran els principis de la igualtat, la solidaritat, la redistribució i el respecte pels bens públics.El producte final del projecte consistirà en l’el.laboració d’un tríptic informatiu i la realització de tallers pels companys de 1r a 4t d’ESO, així com pels pares dels alumnes del centre interessats en el tema. Finalitzarà el projecte amb una presentació pels veïns del barri.

Participaran els alumnes de 1r Batxillerat Ciències Socials i Humanitats en les matèries d’Economia, Llatí, Grec i Valencià.

En aquest enllaç podeu veure el vídeo de presentació IMG_7014

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.